21 perfekta skäl att vara singel

1. Du har ingen att rapportera till, och ingen som gnäller om du går ut en måndagskväll. Eller om du inte alls vill gå ut en lördag, utan föredrar att sitta hemma i skitiga mysbyxor.

2. Okej, det är jobbigt att vara ensam ibland. Men tänk då på att du har dina vänner, de är minst lika värdefulla (om inte mer) än en kille. Med dem kommer du dessutom aldrig behöva bråka över småsaker som var ni ska fira jul. Eller varför du inte har haft någon sexlust överhuvudtaget på sistone.

3. Du kan flörta med vem du vill, när du vill. Och det är ingen som kommer att bli ledsen, eller arg, om du tittar den där snygga mörkhåriga killen på festen lite för djupt i ögonen.

4. Du kan dra från festen så fort det känns som om du inte har någon lust att vara kvar. Du behver inte stanna för att din kille fastnat i en konversation om playstation 3's vara eller icke vara.

5. Du kan tacka ja - till allt! Fest fem dagar i veckan? Ja tack.

6. Hej då rakhyvel, hej varm vinter med ludna ben.

7. Vem sa att sexlivet är dtt som singel? Njut av dig själv istället och varför inte köpa den där smått pinsamma dildon?

8. Ringer den där nya bekantskapen en sen lördagskväll, när du egentligen bestämt dig för att vara hemma, och vill att du ska hänga med ut? Gör det! Soffan finns ju kvar imorgon kväll också.

9. Du kan plugga ostört. Nörda ner dig totalt, få superbetyg och bygg en fantastisk grund.

10. Sex med en främling kan vara hett - betydligt hetare än slentriansex med din kille...

11. Du kan släppa alla hämningar och ligga med vem du vill, när du vill. Frihet, kallas det.

12. På natten har du en fluffig, härlig säng för dig själv.

13. Som singel kan du gå på bio ensam. Det här innebär att du inte behöver bry dig om din dumma kille som bara vill gå och se trista actionrullar.

14. Det är okej att spela samma låt hundrafemtio gånger. Varför byta när man hittat något man gillar liksom? De enda som kan klaga är dina grannar.

15. Det är okej att sjunga med. Hela tiden.

16. Du kan dejta precis vem du vill. Passa på att testa olika sorters killar, hipstern kanske inte alls är din typ egentligen utan mysmannen i snobbenshorts kanske passar dig bättre?

17. Du behöver inte tänka ut några superfantastiska årspresenter. Gå och köp en fin present till dig själv istället varje månad, bara för att du är du.

18. Äta middag i sängen är visst kul.

19. Dina pengar stannar i din plånbok (eller investeras i nya prylar). Ingen pojkvän som lånar till snus eller nya skor.

20. Nej du har inte för många klänningar, skor eller väskor. Du får shoppa lite till.

21. Du slipper stressa över att du måste ha det "perfekta förhållandet". Det är inte sexigt att avsluta varandras meningar.



/SOLO


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0