Johannas ordbok

(Kommer ett ord på varje bokstav om dagen, allts, nu skriver jag ett ord på varje bokstav och sen varje dag utökar jag orförrådet med ett ord till på varje bokstav, lite kul grej sådär)

A
Anjovis - Något slemmigt äckligt, typ fisk. Vuxenmat liksom.
Aeribics - Dans/gympa som oftast äldre damer (finare uttryck för tanter) utan taktkänsla håller på med. Kan erkänna att jag faktisk provat på det ett tag, man står med och gör ett och samma steg i tio minuter för att sen byta och göra ett annat om och om och om igen i tio minuter, ingenting för mig.

B
Björn - En stor brun mjuk nalle som bor i skogen, sägs att denne äter blåbär, hmm.
Bratz - Liten docka med stor huvud, stora bröst och ohälsosamt smal midja. Småflickors förebild, inte så jättebra kanske.

C
Clown - Läskig sak som man tycker är rolig när man är liten eftersom man inte sett alla skräckfilmer med psykopatiska målade jätteflinande gubbar då.
Cyklist - Dom är farliga i stan där dom kommer farande på sina cyklar i full fart i folkmassor, eller så kan man ju cykla tantcykling (väldigt väldigt sakta) som min mamma.

D
Damcykel - Nått som killar egentligen borde cykla på för att inte krossa fjongen när dom stannar cykeln och ska hoppa av.
Delfin - Fin stor fisk som hoppar runt i havet och leker med bollar. Finns att titta på på Kolmården/Kålmorden/Kålmården (hur det nu stavas)

E
Elefant - Tjockt djur med stora öron, snabel och som dricker mycket vatten. Vissa rider på dom, fråga mig inte hur dom kommer upp!
Emma Roberts - Systerdotter till Julia Roberts, hart ärvt mosters skådespelartalang och även den breda munnen, ganska söt ändå dock.

F

Fredrik - Skön grabb som går i min klass, även min pluggbuddie! "Smart as hell" ;)
Finnar - NEJ TACK! Finns inte så mkt mer att säga. Kan förstöra ens liv en aning.

G
Golv - Oftast det man går på inomhus, men även skönt att ligga på när man inte har annat för sig eller kollar på tv eller bara är trött eller så!
Garderob - En tjejs garderob är oftast proppfull men hon tjatar ändå om att "Jag har inga kläder!"

H
Hår på benen - Bara sååå onödigt på tjejer! Vilken tjej vill ha håriga ben?! Nej tack!
Hissar - Oftast ganska läskiga, vissa gör så det kittlar till lite i magen. Detta har blivit en underhållning i skolan "hur många kan få plats i hussen utan att det börjar pipa av övervikt, och vem måste ta trapporna!" hihi

I
Ingenmansland - Är det inte dit Peter Pan flyger?
Ingrid - Ett av världens fulaste namn som jag tvingas dras med: Johanna Maria Ingrid Franzén. Inte så vackert.

J
Johanna - Snygg, snyggare, Johanna. Där har ni det!
Jordgubbar - Ooootrolig goda bär som man bara kan äta på sommaren, annars förstör man deras känsla. Inte okej att äta typ Arabiska Jordgubbar, inte okej! Svenska ska det vara.

K
Karlsson på taket - Barnfilm som jag fortfarande är helt såld på.
Katt - Världens mysigaste djur som hårar ner för mkt och trampar precis på den onda piercingen i naveln när man ligger i sängen och vill sova.

L
Lena ben - Detta gillar vi! Nyrakade lena ben, ohja!
Lena Ph - Ganska töntig vuxen som nog leker lite för mkt. Jag och min kompis dansade till en av hennes låtar i typ trean, skillz.

M
Mikaela - Min bästa kompis, även sötaste flickan på jorden
Mamma - Hon som säger ja eller nej. När man är fem skiter man fullständigt i hennes ja och nej, likaså när man kommer upp i tonåren. Har även bästa mest tröstande famnen när man är ledsen.

N
Nagellack - Superbra uppfinning! Häner som inte alltid är så fina blir så mkt finare. Naglarna med såklart!
Nitar - Här har jag nog inte riktigt hängt med. Något som bara fanns på punkare innan sitter nu på varje modemedveten tjej, najs!

O
Orakade killar - Det är ju ändå ganska sexigt när killarna har lite skäggstubb sådär, men akta er så ni inte låter det gå för långt så ni till slut liknar tomten, mindre sexigt!
Osminkade tjejer - You go girl! Våga visa dig utan spackel, så modig har jag inte varit på länge. Men ni som vågar: Bra jobbat!

P
Pms - Inte kul, varken för tjejerna som blir griniga eller killarna som blir tvungna att umgås med djävulen själv några dagar i månaden.
Pippi Långstrump - Stark, rik, bor i stort fint hus och gör vad hon vill. Är sig själv fast hon är lite knasig, vilket gör henne ännu mer älskvärd! Skönare flicka får man leta efter, jag bara avgudar henne. Min stora förebild i vått och tort!

Q (denna bokstav anser jag som klar, om inte ni kommer på nått ord på Q, hjälp mig!
Q - En onödig bokstav som någon tråkig filur utan humor kom på för att jävlas, finns inte ett enda ord som börjar på Q, nästan.

R
Regn - Mysigt att ha smattrande mot fönstret när man tittar på film med någon söt kille, eller tjej! Mindre kul att få på sig när man stått och plattat håret i trekvart.
Resa - Finns det något bättre än ångesten över vad man måste plocka ur den fullproppade resväskan som inte går att stänga, stressen precis innan man åker och den härliga känslan sen att bara lämna gammla tråkiga vardagen bakom sig, mys!

S
Sura tanter - Rynkig liten rund dam som är sur på ungdommar, alla undrar varför. Jag har svaret, avundsjuka, deras ungdom är över och förbi. Stackars tanter.
Säng - Skön att ligga i, mysig att mysa i, rolig att hoppa i. Den är bra till ungefär allt!

T
Tvätta händerna - Något som alla vuxna tjatar om nu när svininfluensan är här.
Tandställning - Ett helvete i början, man vill bara dö och det är precis det man gör nästan - av svält. Sen är den bara ful, men sen, när det är klart. Då kommer du få kramp i kinderna för att du ler så mkt och stort.

U
Utvecklingssamtal - Samtal man har med mentor ungefär två ggr i halvåret där han/hon berättar hur bra/dålig man är i skolan, eleven kan inte göra så mkt annat än nicka, hålla med och hoppas på att pärnen inte säger något pinsamt.
Urbanisering - Något man pratar om på geografin. Jag tkr det låter som att det betyder något helt annat än "befolkning i städerna". Tänk va konstiga ord folk kommer på.

V
Välstädade rum - Tomt, rent, fint. Känns ofta stelt och tråkigt. Håller i bästa fall i ungefär en dag.
Våren - Man gör inte annat än längtar och ser fram emot sommaren, stackars våren blir liksom glömd där någonstans.

W (se Q)
W - Se Q

X (se Q)
X-man - Superhjälte som pojkar ser upp till, eller nått.

Y
Yrväder - Ett finare ord för typ storm, vuxna använder gärna detta ord.
Ylletröja - Detta bör man plocka fram nu, det blir bara kallare och kallare och vintern är snart här.

Z
Zorro - Ännu en superhjälte pojkar ser upp till.
Zebra - Randig häst. När jag tänker på Zebror får jag alltid upp en liten film i huvudet som vi tittade på i mellanstadiet på no:n. Det är när en Zebra springer för sitt liv från en typ Antilop, men den är snabbare så den kommer upp på Zebrans ena sida och hugger tag i halsen. HEMSKT!

Å
Åska - Hör ganska mkt ihop med regn, men är inte inte mysigt. Det är läskigt, bara läskigt!
Ålar - Världens skräck att den kan finnas i vattnet när man badar

Ä
Älva - Söt liten sagofigur med vingar och grejjer, men sägs vara farlig, typ.
Ändtarm - Nått i magen, jag tänker bara bajs.

Ö
Ö - Jättetråkig bokstav, nått alla kan göra, en ring med två prickar.
Öl - Alla har hört talas om ölmage? Det får man av för mkt öl. Killar, ta det lungan va! Ölmage är INTE sexigt, men det är nog nått som alla får när dom blir runt 50-60 år.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0